FRÅGOR & SVAR

Vi säljer måttanpassade luckor, lådor, garderobsdörrar, skjutdörrar, passbitar och täcksidor till befintliga stommar av alla fabrikat – och till nya IKEA-kök.

Ja, absolut. Våra luckor passar på alla stommar – så det spelar ingen roll om du har IKEAs gamla stommar (Faktum) eller deras nya (Metod).

Alla köksluckor har en varierande tjocklek mellan 16 och 19 mm beroende på val av lucka. Täcksidor, passbitar osv kan du välja att få i 12,16,18 eller 19 mm.

Absolut. Du kan få alla våra ramluckor med klarglas, frostat glas eller antikglas.

Visst. För att skapa utseendet att luckan är innanförliggande placerar vi passbitar/distanser mellan stommarna. Du kan få dessa bitar lackade och klara i samma färg som luckorna.

Det minsta beloppet du kan beställa för är 5 000 kr. Denna gräns är satt eftersom vi har en uppstartskostnad på varje order, då allt görs på beställning. Har man däremot gjort ett köp tidigare och vill komplettera för mindre än 5 000 kr går det bra. Maila eller ring och ange då tidigare ordernummer samt vad du önskar komplettera med till info@decoform.se.

Självklart – vi erbjuder monteringshjälp till fasta priser. Arbetet är dessutom rot-avdragsberättigat.

Leveranstiden på våra luckor/fronter ligger på ca 4 veckor. Tyvärr kan vi inte utlova ett exakt datum för leverans på förhand.

Vi kommer hem till er och visar produktprover och tar alla relevanta mått. Sedan lämnar vi ett prisförslag.

Ja! Klicka här för att läsa mer om vårt utbud.

Vid beställning av bänkskivor tar vi fullt ansvar från uppmätning till färdig installation.

Ja, förutom till IKEAs nya kök (Metod) – där hänvisar vi alla köp av stommar, gångjärn, lådor och beslag till IKEA. För alla andra befintliga kök så köper du dessa via DecoForm.

För att göra det enkelt har du tio standardfärger att välja mellan. Du kan också kostnadsfritt välja valfri NCS-färg från senaste NCS-skalan 2050 (2050 färger). Alla produkter lackas med syrahärdande lack/färg.

Tyvärr, de flesta av våra luckor kan du få obehandlade, vilket gör att du kan handmåla dem själv.

Där köper du stommar, lådinsatser, gångjärn, hyllplan m.m.

Vi kulörlackar våra luckor i standard glans 30, men du kan välja mellan glans 20-40.

Ja, det gör vi i de fall vi utför montagearbetet. (ej de gamla luckorna)

Maila eller ring oss för att boka upp en tid som passar.

Ja! Vi samarbetar med Svea Ekonomi där du kan dela upp betalning upp till 24 månader, kontakta oss för mer information.

ALLMÄNNA VILLKOR

Samtliga priser är angivna i svenska kronor och inkluderar 25 % mervärdeskatt (moms). Priserna inkluderar ej eventuella betalningsavgifter.

Vid beställning betalas 50% i förskott, resterande belopp betalas i samband med leverans. Samtliga produkter är i DecoForms ägo till dess de är slutbetalda. Vid utebliven betalning har DecoForm rätt att återhämta berörda produkter.

Betalning kan göras via Swish, kort VISA / Mastercard, faktura eller delbetalning. Leveransdatum/-tiden börjar gälla från den dag då förskottet (50%) är oss tillhanda.

Vi erbjuder delbetalning utan krav på tilläggstjänster utöver vår minsta orderkostnad om 5 000 kr inkl moms.

Meddela säljaren att du vill dela upp betalningen innan du bekräftar din beställning hos oss så gör vi en ansökan om delbetalning hos Svea Ekonomi.

Vid godkänd ansökan så tas din order över av Svea Ekonomi och deras allmänna villkor gäller för delbetalningen.

Om ansökan hos Svea Ekonomi inte godkänns så övergår din beställning till vanlig betalning hos oss och våra vanliga betalningsvillkor gäller.

Du måste vara 18 år för att handla. Du får enbart handla i ditt eget namn. DecoForm kan inte garantera att varans utseende och beskaffenhet överensstämmer med bilderna från webbplatsen, då bilderna ses som illustrationer. DecoForm ansvarar endast för mått vid beställning i de fall då vi har utfört uppmätning av måttanpassade produkter.

Leveranstiden på våra luckor/fronter ligger på ca 4 veckor. Tyvärr kan vi inte utlova ett exakt datum för leverans på förhand. Om beställd order ändras kan även leveranstiden ändras. Leveranstid börjar gälla från den dag då förskottet (50%) är oss tillhanda.

Om du bor i lägenhet levereras försändelsen till din portuppgång, så länge det inte finns trappor eller liknande som hindrar speditören. För dig som bor i villa innebär det leverans till tomtgränsen, med kravet att lastbilen kan köra hela vägen fram.

Har du valt montage av dina luckor då ingår uppbärning i det offererade montagepriset.

Reklamationer som ej gjorts inom 10 dagar efter leverans godkännes ej.

Du kan returnera alla produkter utom de som är måttanpassade, dvs specifikt tillverkade för en viss kund. Till exempel kan du inte returnera luckor, täcksidor eller passbitar.

För retur av beslag och tillbehör tillkommer en returavgift med 50 % av ordervärdet på de returnerade produkterna.

Alla våra produkter omfattas av en garanti på 2 år. Fel som uppstått genom egen åverkan och förändring av produkten omfattas inte av garantin.

Reklamationer gällande tillverkningsfel eller att varor inte stämmer med beställningen, görs till DecoForm reklamationsavdelning via e-post info@decoform.se

Vid skada eller felleverans prioteras ditt ärende skyndsamt.

Kontakt

Telefon

08-35 06 06

Boka tid med en kökskonsult i vårt showroom – ring eller mejla!