Om du säger drömkök säger vi verklighetskök

Vår vision är att våra kunder ska kunna förverkliga sina inredningsdrömmar – oavsett om det handlar om att sätta sin personliga prägel på ett helt nytt IKEA-kök eller ett befintligt kök. Självklart också till ett riktigt bra pris.

Vi älskar det vi gör och ser därför till att hålla i oss framkant inom design och kökstrender. Vi har mycket lång samlad erfarenhet av bygg, design och tillverkning. Därför kan vi också erbjuda helhetslösningar där vi gör hela kök – från a till ö.

Alla våra luckor är designade och framtagna av oss – med egen fabrikstillverkning. Våra produkter tillverkas på beställning och blir därför måttanpassade efter varje unikt objekt.

För oss är den personliga kontakten viktig. Därför kommer vi gärna hem till våra kunder för ett kostnadsfritt besök, helt utan förpliktelser. Det brukar leda till bästa resultat i slutändan.

Våra Styrkor

Stort utbud

Vi erbjuder ett stort urval av luckmodeller, färger, träslag och tillbehör till ditt nya kök – men också till garderober.

Alltid skräddarsytt

Skapa luckor som passar just dig, både i utseende och storlek. Ge oss måtten och välj i vårt stora utbud så fixar vi resten.

Kostnadsfritt hembesök

Du får ett kostnadsfritt hembesök – utan att du förbinder dig till något. Vi tar med prover, tar mått och ger råd.

Leverans inom 4 veckor

Tack vare egen tillverkning kan vi säkerställa hög kvalitet och punktliga leveranser – till konkurrenskraftiga priser.

Montering

Självklart kan du få DecoForms egen monteringshjälp, till ett fast pris. Det arbetet är dessutom rot-avdragsberättigat.

Smidig betalning

Det ska vara enkelt att betala! Vad passar dig bäst? Faktura, swish, delbetalning eller kort.