Varumärken att räkna med

Varumärken

Vi har handplockat några riktigt grymma partners och leverantörer, som var och en matchar vår egen passion för toppkvalitet. Detta säkerställer att varje detalj i ditt projekt speglar vår höga standard.

Boka en tid i vårt showroom med en av våra dedikerade rådgivare.

Beslag Design

I kollektionen från Beslag Design hittar du beslag, handtag, knoppar och andra inredningsdetaljer – från tidlöst klassiska och eleganta till moderna och trendiga.

Buster + Punch

Brittiska Buster+Punch tillverkar alltifrån stilsäkra ljuskällor och lampor till beslag, eluttag och strömbrytare – i robusta material och med ett säreget formspråk.

Granitop

Granitop är specialiserade på tillverkning av måttanpassade bänkskivor och stänkpaneler i alltifrån granit, marmor och komposit till kalksten, terrazzo och keramik.

SMEG

Smeg är ett närmast ikoniskt italienskt varumärke tillika tillverkare av köksprodukter som alla kännetecknas av sofistikerad design, modern teknologi och överlägsen prestanda.

Tapwell

Svenska Tapwell tillverkar sedan 1999 stilrena blandare och hoar av högsta kvalitet. Stort fokus ligger på att ständigt utveckla sortimentet med ny design och innovativa ytbehandlingar.

Theofils

Efter mer än hundra år sedan starten, är Theofils idag ledande leverantör av beslag inom den svenska trä-, snickeri-, bygg- och möbelindustrin.