Hembesök

Kostnadsfritt hembesök

Boka en av våra säljare för att – helt utan kostnad – få hjälp med både kreativa idéer och tekniska lösningar till ditt hem. Självklart får du också en offert på ett eller flera alternativ.

Säljaren tar också med sig prover på våra produkter, så att du får en känsla för material, färger och modeller. Tillsammans kan ni i lugn och ro arbeta fram förslag. Du förbinder dig självklart inte till något.

Tjänsten är för närvarande tillgänglig i Stor-Stockholm (inklusive Södertälje).

Montering

Montering

Våra köks- och garderobsdörrar passar på alla stommar. Men för allra bästa resultat rekommenderar vi att du anlitar våra duktiga montörer för att sätta upp dem.

Det som kan vara ganska knepigt för en ”vanlig” person fixar de snabbt – och perfekt. De har rätt verktyg, rätt extraskruvar, rätt tålamod och rätt erfarenhet. Frågan är om det inte blir billigast så?

Tjänsten är för närvarande tillgänglig i Stor-Stockholm (inklusive Södertälje).

Smart modifiering av köket

Räcker det inte riktigt att ”bara” byta luckor för att du ska bli nöjd med ditt kök? Riv inte ut allt riktigt än – hör med oss först. Ofta går det att med små medel bygga om eller komplettera den befintliga lösningen för att få det perfekt.

Några exempel på vad vi kan göra med ditt befintliga kök:

  • Komplettera med nya stommar eller byta ut en skadad del av en stomme.
  • Förtäta skåp och hyllor med platsbyggda lösningar.
  • Bygga bort ”dammhyllan” ovanpå köksskåp, så du får förvaring ända upp till taket – sjävklart med luckor som passar till dessa nya mått.
  • Disponera om innehållet, till exempel göra om ett skåp med lucka till en sektion med moderna fullutdragslådor.

Det är ofta onödigt att slänga ut stommarna
Faktum är att stommarna normalt sett håller ungefär tre gånger så länge som luckorna. Så även om ditt kök inte har renoverats på 10, 20 eller 30 år kan det fortfarande vara värt att ”återanvända” stommarna. Möjligheterna är många – inte minst till att spara pengar.

Måttanpassade kök

Behöver du ett nytt kök – och vill utnyttja hemmets ytor och speciella förutsättningar maximalt? Då kan vi hjälpa dig med skräddarsydd lösning.

Rätt kompetens för drömköket
På DecoForm har vi måttanpassade produkter av högsta kvalitet och ett eget gäng med duktiga snickare. Dessutom samarbetar vi med erfarna inredningsarkitekter, så att du kan få ditt drömkök precis som du vill ha det.

Inte beroende av några färdiga lösningar
Tack vare att vi skapar allt från grunden är alla mått och idéer möjliga. Därför kan vi ta tillvara på exempelvis hörn och avsatser på ett unikt sätt. Du kan få ett kök som ser ut som inget annat – och med ovanligt effektiv förvaring och smarta ytor.

Kontakt

Telefon

08-35 06 06

Boka tid med en kökskonsult i vårt showroom – ring eller mejla!